lördag 26 april 2008

Boston 2009?

Fick just för mig att kolla upp kvalmöjligheterna till Boston 2009, inspirerad av Allans framfart i måndags.
Jag kan kvala in på min Berlin-tid från 2007 om jag inte springer ännu snabbare i Stockholm eller New York i år. Frågan är om jag ska satsa på att göra marathon nummer 10 i Boston eller inte. Ska fundera och filosofera under några löprundor innan jag bestämmer mig. Egentligen vill jag ha en ännu bättre tid innan jag sticker dit, den som är SÄMST springer på 3:40 (eller motsvarande om man använder sig av åldersutjämnaren). Men ändå, det vore så coolt att göra det och särskilt att det i såfall blir mitt tionde marathon. Sen kan jag sluta springa... ;-)

*******Uppdatering*******
Kanske inte ska sluta springa, då... Det lär bli omöjligt iallafall ;-) Nyss hemkommen från en härlig snackrunda med Marathon-Mia. Hon kom inte med blommor i håret, men väl vrålsnygga blommiga Asics. Tillsammans sprang vi runt Kungsholmen och lagom tills vi kom till Fredhäll kastade Tor hammaren och himlen öppnade sig. Blev till att springa resterande runda till rytmen av ett regn, och det var hur underbart som helst! Vi lyckades dessutom inkassera ett par busvisslingar när vi passerade ett grabbgäng vid Kristineberg, det var lite kul faktiskt :-)
Totalt idag: 8.3 km, snittpace 5:50 och snittpuls 153, trots pratande på in-och utandning och i uppförsbackar. Benen är pigga och glada och jag längtar till morgondagens långpass!

11 kommentarer:

askan sa...

Självklart ska du åka till Boston om du kvalar in! Allt annat vore som om Christer Fuglesang hade sagt "Nej tack, jag tror jag stannar på jorden."

Tänk vilken sporre att springa bland alla dessa kick ass-brudar och ännu mer: tänk att vara en av dem :)

Anonym sa...

Har du möjlighet att åka iväg så självklart att du ska springa Boston maran.

Du sluta springa,,,,ha ha ha,,,skulle inte tro det :-D.

Ha en härlig lördag så ses vi i morgon.

Masse sa...

Jo, den var bra... Som att sluta andas...

MarathonMia sa...

hey hey hey - du kommer kuta Sthlm Maraton skitsnabbt. Du kommer aldrig sluta springa. Det tar inte slut... :-) eller hur?

Karin sa...

Catarina: Ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag åka. Ska fundera en vända till ;) Tack detsamma! Ses kl 9 imorrn då!
Masse: Mnja... eller kanske då... ;)
Mia: Nej, du har nog rätt... det har bara börjat ;-)

Anonym sa...

Apropå ingenting... ska du springa Berlin Marathon i år?

Karin sa...

Nej, tyvärr blir det inget Berlin i år för mig eftersom New York Marathon går en månad senare och det rent ekonomiskt inte går ihop sig med två utlandsmarathon inom loppet av fem veckor...

Jag kan dock varmt rekommendera Berlin Marathon om du funderar på det. Så platt, så mycket folkfest, så vansinnigt roligt!!

Anonym sa...

Klart du ska till Boston!! Fan vad kul!! :-D

Karin sa...

well... jag börjar inse att det nog blir omöjligt att INTE anmäla mig... Tror jag ;)

MarathonMia sa...

Tack tack för en trevlig runda idag!

Karin sa...

Tack själv! Det var verkligen supertrevligt :-)