onsdag 19 mars 2008

Längtar...

Jag längtar tills imorgon, när jag ska ge mig ut och springa igen. Jag längtar efter dagen då mitt löpsteg är lätt, kroppen svävar fram och det inte gör ont att öka lite till. Jag längtar till dagar med Runners High. Jag längtar efter sol, vår och värme, långa dagar, ljumma kvällar. Och en jämlike i livet.

(Och kanske längtar jag efter ett par DS Racer också... men bara lite ;-) )

13 kommentarer:

MarathonMia sa...

Det är drömmar och längtan som driver oss framåt. Var sak har sin tid. Och tid..är något som hela tiden finns framför oss, vi får hela tiden ny tid att fylla med det vi vill. Fortsätt längta - det är bra.

Benet sa...

Här är det fler som längtar! Och att längta är en rätt så skön känsla.

Dock får vi inte glömma att det är här och nu som vi lever, och det är här och nu som vi kan göra skillnad...

Karin sa...

Mia: Kloka ord. Och ja, längtan driver oss framåt :-)
Benet: Det är sant, det du säger. Får försöka balansera längtan och "carpe diem", för visst är det så att vi ändå lever här och nu.

Anonym sa...

Längtar också. Precis efter det du beskriver. En vacker dag... :)

Anonym sa...

Mmmm, runners high, det låter härligt! Undrar om man få uppleva det någon gång?
Men att inte ha upplevt det har sina positiva sidor, man slipper längta. Jag är inte så förtjust i att längta, för bitterljuvt för mig.
Ha en härlig tur i morgon!

Karin sa...

Henke: precis :)
Bureborn: det finns ju för- och nackdelar med Runner's High; once you've been there you always want to go back... :-) Och tack, jag tror det blir en kanonrunda!

askan sa...

Mmmm, tänk vad några dagars frånvaro kan göra för motivationen. Har inte kunnat springa på tre veckor och nu har en förmodligen överromantiserad bild av långpasset satt sig på näthinnan.

Karin sa...

:-) Gräset är liksom alltid grönare på andra sidan... Fast långpassen är nästan alltid helt underbara, det är min form av löpning!

MarathonMia sa...

Ditt inlägg har gett mig griller i huvet' - nu har jag börjat längta efter en Garmin F 305, ett par nya Asics och torra vårskogar... och jag kan inte släppa tanken...

Karin sa...

Hoppsan, det var ju inte meningen... Smittsamt, det här med bloggande ;)

MarathonMia sa...

Jodå! Det var bra. Att längta efter prylar är bra - då måste man börja smida planer - det är jag bra på!

Dunceor sa...

DS Racer är helt de mest underbara skorna jag har, dock så sprang jag nog för mycket i dem då jag även sprang mina långa pass med dem =)
Nu har jag köpt ett par Asics Bandidito som ska vara uppföljaren till DS Racer som inte säljs längre i USA. Så DS Racer kommer antagligen försvinna om någon säsong så jag ska nog köpa på mig typ två par till vintern.

Karin sa...

Marathonmia: härligt! :) Lycka till med planerna!
Dunceor: Ojdå, hoppas att ersättaren är lika bra! Tack för upplysningen!