tisdag 11 november 2008

And I just end up running in the cold November Rain

Nu var det kanske inte riktigt så de sjöng, GnR, men det kändes så passande ändå. Kvällen bjöd på underbara löpmöjligheter i kylslaget novemberregn och vad passar väl bättre än att hylla Västerbron tillsammans med underbara Linnéaiter?! Så kul att vara tillbaka med gänget igen, det är verkligen som en andra familj att vara där :-)

Så, passet idag blev alltså Västerbrointervaller. Det "råkade" sammanfalla med att jag på mitt eget schema från supercoach N'batha hade långbacke inskrivet ;-) Vi var ett stort och härligt Linnéagäng som gav oss ut i novemberregnet, med Allan i spetsen och han var verkligen i sitt esse, good to have you back Allan! Efter att först ha rekat läget över bron och sedan kört löpskolning under bron på Kungsholms-sidan (skips, utfall, tågång) var det dags att ta sig an Västerbron. 7 intervaller, tre från Södersidan och fyra från Kungsholmssidan, var ordern. Och vi lydde snällt... Det var underbart att få springa backintervaller igen, det gjorde inte ont någonstans efter NYC-Marathon utan benen var pigga. Tyvärr lyckades jag, min klant, med att STÄNGA AV klockan när vi skulle starta intervallpasset och fick därför bara med uppvärmning och nedjogg. Surt!! Det kändes som om det var sju jämna och bra intervaller, får väl gå på den känslan helt enkelt. Men ÅH så irriterad jag är =/

Från Södersidan mot Kungsholmen hade vi motvind och regnet piskade i ansiktet, men det var på något surrealistiskt sätt grymt skönt. Jag kände mig levande och närvarande i varje steg och vädret gjorde upplevelsen ännu starkare. Stockholm inbäddat i mörker och regndis är dessutom vansinnigt vackert. Kvällens pass blev således ett av höstens absolut härligaste träningspass!
Avslutningsvis måste jag hylla några galna hjältar lite extra; Mia, Tone, Ken och Staffan hade svår träningsvärk efter gårdagens Nordic Military Fitness men deltog ändå i backintervallpasset. You rock my world!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bara äkta galningar hyllar november, regn och Västerbron. Samtidigt. Bra jobbat!!

Hur gör du de gånger coachens schema inte sammnafaller med Linnea? Eller det kanske aldrig sker? Är förexten mycket nyfiken på det där schemat, är det stor skillnad mellan N´bathas regim och Mr Sz?

Var det Garmin som prydde din arm? Har själv lyckats göra samma miss på intervallpassen. Flera gånger. är inte helt överens med knapparna. De reagerar inte alltid på mina order.

Karin sa...

:-D Det var galet skön! De gånger coachens schema inte sammanfaller med Linnéa är det coachens ord som får styra. N'bathas schema är nog lite tuffare och lite mer allroundträning, styrketräning och yoga är stående inslag hittills. Och ja, det var en Garmin... Ska testa "lap"-knappen idag så jag vet hur den funkar till nästa gång ;)

MarathonMia sa...

Det var ett sant nöje att få heja på. Min endorfinkick uteblev, men det känns bra att vi kunde rocka Västerbron - om än på ett gungande sätt!

Magda Gad sa...

gaaaah vilken härlig inställning!!! såna där pass är bara så jävla bäst.

Jossan sa...

när du beskriver det låter det så skönt..
jag led hela passet, av kyla, regn, vind och misär...

men du är en inspiratör, härligt att läsa dina positiva inlägg!!

Helena sa...

och som vanligt flög du över bron ;)

Anonym sa...

Garmin är skit.

(Men det finns ljusglimtar. Ordverifieringen till exempel: "solin". Förut kom "pattai". Partaj i solen, kan det bli bättre?)

Karin sa...

Mia: Det gjorde ni, med bravur :-)
Magda: Precis! Det var grymt! :-D
Jossan: Men du kämpade ändå, heja dig!
Helena: Det vete katten... Men jag kom över den iallafall ;)
Jumper: Jag är på sätt och vis beredd att hålla med dig. Känslan i kroppen är en bättre parameter, även om den varken ger tid eller hastighet... Partaj i solen låter toppen!