lördag 1 november 2008

Pick-a-booh

Ja, jisses! Igar var det Halloween har och det var helgalet. Verkligen helgalet. Om jag inte hade ett marathon framfor mig hade jag garanterat hakat pa utspokningsfesten och dansat natten lang, men lite serios i sin uppladdning maste man ju vara sa det far ansta tills nasta gang jag kommer hit. For jag ska tillbaka!

Igar morse blev det morgonjogg i Central Park med kusin J, denna gang MED kameran i hogsta hugg. Det var en ratt kylig morgon men nagot sa makalost vackert att springa i nar solens stralar traffade skyskraporna. "Spectacular view" ar ett uttryck som ar det narmsta jag kan komma for att beskriva synen. Forhoppningsvis blev nagra bilder bra sa jag kan ladda upp dom och delge er, for oj sa fint det var! :-)
Efter joggen blev det en dagsutflykt till en enorm outlet, tyvarr fullkomligt misslyckad for varan del. Inte en dojja i ratt storlek och alla damloparklader i strl XL och storre :-/

Naja, val tillbaka i stan akte vi ner till Greenage Village och kollade in Halloweenparaden. Vilken fest! Rena rama karnevalen, overallt! For att toppa upplevelsen av New York passade vi pa att aka upp pa 86:e vaningen pa Mariott Hotel pa Times Square och kaka pa den roterande restaurangen som ligger dar. Maktigt!

Nu borjar det dock dra ihop sig, om mindre an 24 timmar ar jag ivag och jag lovar att det pirrar betankligt i magen. Imorse deltog bade jag, kusin J och hans fru B i den internationella vanskapsjoggen, 4 km slowjog mellan FN-huset och Central Park. Haftig upplevelse och en riktig karnevalsstamning aven har, folk var utkladda och sprang och spexade. Pertti hade dagen till ara vikingahjalm och fotbollsdress och han var langt ifran ensam om att verkligen visa upp de svenska fargerna. Helcoolt! Dessutom var sjalvaste mr Sz med och bar flaggan (fast han smet ifran joggen for att springa en svang i ensamt majestat, sisadar 15 km var tydligen lagom uppladdning. Allt detta enligt hans rumskompis som jag kom att prata massor med under joggen).

Sa, nu ska det shoppas lite skor, liniment och en Garmin, drickas en laddning Vitargo till och sedan borjar allvaret. Hua! Mitt startnummer har uppgraderats till 22656, ett trevligt nummer tycker jag. Lovar att skriva in min sluttid har sa fort jag kommer till hotellet efter loppet imorgon. Hamtar styrka i att ni foljt mig hittills, tack for alla "lycka till", de varmer!
Let's bring nr 10 down, shall we?!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Säger bara en sak: Kör hårt! :D

Dunceor sa...

Jag var ju i New York samma vecka förra året. Vi var också och tittade på Halloween paraden, det var trevligt. Man kände sig lite konstig när man var den ende som inte var utklädd. Jag saknar NY, mycket trevligt var det.

Lycka till nu och det kommer gå kanon!

Helena sa...

Yeah let's bring nr 10 down!!! Karin du är makalös, det vet du!!! Är med dig hela tiden och väntar med spänning! Lycka till, massor av FRAM MED HÖFTEN UPP MED HUVET, KÖÖÖÖÖR!!! ända från sweden!!!

Anonym sa...

Lycka till och NJUT av omgivningarna. Jag håller tummarna för att det går bra men frsmför allt att det känns bra!

Anonym sa...

Hur gör amerikanarna för att skriva "Motörhead", "Blue Öyster Cult" och "Mötley Crüe" ??
Själv har jag problem med "Spinal Tap" som egentligen ska skrivas med 2 prickar över n men inget över i.

Anonym sa...

Ordverifieringarna på denna blogg är märkliga. Ideligen kommer det upp hemliga meddelanden. Nyss var det "weemet" (Vilka "vi" möttes) och dessförinnan "bracent". Nu står det "surat". Man får vara tacksam för supinumformen. Vem som än surat, så har det gått över. Bara glädje nu.

Ett sista lycka till!!

Anonym sa...

Det kommer gå kanon!! Tänk på min vision... ;)

Anonym sa...

Mina tummar är inte längre blå - de är svarta! Heja Karin!

Dunceor sa...

För övrigt visar de New York Marathon på Eurosport. Har ni inte kanalen så streamar de även på http://www.eurosport.se. Sändningen börjar kl 15:00 svensk tid.

Jossan sa...

jag tänkte på dig idag när jag var i mitten av mitt långpass och det började bli jobbigt. Då tänkte jag på dig som var igång med ett helt marathon. Då gick det lite lättare att springa, hoppas det gick kanonbra för dig idag!!