torsdag 21 maj 2009

Ojojoj! 9 dagar kvar

Har päronen på besök. Kan bara snabbt konstatera att snabbfarsan är i ruggigt god form. Hade glömt att han bara har en växel; fast-forward... Återkommer med detaljer om dagens "terräng"-pass, men jisses, han kommer att regera på SM!

Själv letar jag efter mitt lilla startbevis som fortfarande lyser med sin frånvaro. Efter kontakt med marathonkansliet blev jag ju inte direkt lugnad; "jag har inte din anmälan här...". Påtalade att jag fanns i anmälningslistan iallafall och fick då ett "oj, missade visst det " till svar. Tur att kansliet har koll :-P

För övrigt tycker jag att det är oroväckande kort tid kvar nu. Kan ingen stoppa tiden, jag har inte hunnit träna så mycket som jag borde (va, säger jag det här i år IGEN?! jag fattar inte... när ska man tycka att man har tränat tillräckligt??!?!). 9 dagar kvar. Knappt. Jag vet inte om jag vill vara med längre... ;-)

3 kommentarer:

Jens sa...

Man kommer nog aldrig till att tränat tillräckligt. Men det jag undrar är varför det alltid kliar och man får lite "känningar" i halsen en vecka före lopp?
trots detta så längtar jag......
och till den där hatten hadde det varit fint om syster kunde ordinera 40ml lakrisshot.

Karin sa...

:-D Jag är i samma state-of-mood, ha ha ha. Det är kluvna känslor; längtan och frukan, kärlek och hat... ;)
Lakrisshot sa du? Ska det vara i sprutform också, jag har resurser på overallen, ha ha ha ha ha :-D

Nix sa...

Det är meningen att man ska tvivla med nio dagar kvar. Känslan av att inte kunna göra något åt situationen är outhärdlig!