onsdag 7 januari 2009

Tappat farten?

Jo, ibland undrar man ju... Jag har helt klart tappat farten på att blogga och hålla mig up-to-date på alla härliga träningsbloggar iallafall. Det har varit lite mycket i livet, nu igen. Och snö-eländet som föll igår gjorde kvalitetspasset till ett elände, det kändes som om jag bara trampade luft och inte kom någon vart. Gav upp efter ynka 3,5 km i 4:25-fart, det var för halt och för kallt för att jag skulle orka motivera mig till att fortsätta pressa mig själv.

Kanske är jag inte helt kry efter febern, kanske har den senaste veckans sena nätter med lite sömn satt spår, eller så har jag helt enkelt tappat farten... Nåja, jag gräver inte ner mig för detta. Det är ett pass bland många, men lite grinig blir jag såklart över att inte lyckas fullfölja det jag företagit mig. Det är bara att ta nya tag, hitta farten och komma igen, både i spåret och i cyberrymden. Off we go! :-)

4 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Äh, det är väl inte hela världen att vara lite långsam i januari. Njut av att se världen i lite långsammare tempo ett par dagar. Förresten så ökar friktionen när det är kylig, så det går långsammare. Alla lager kläder gör ju sitt också...

Tuff tuff som tåget:)

Kram på dig:)

Anonym sa...

Nog har jag funderat över vad du tagit vägen - och saknat dina inlägg. Var lite orolig över att du tränar så mycket att du inte har tid över att berätta för oss hur det går. Vi vill ju veta!

Säger som Cykelmygga - det går helt enkelt trögare när det är kallt. Det vet alla som försökt starta en hopfrusen och insnöad bil.

Anonym sa...

Och man får tänka på att långtajts sänker farten ett snäpp och snön under fötterna ytterligare ett snäpp...

ordverifikation: bingling (låter lite ekivokt)

Karin sa...

Katta: Nej, det är ju inte det... egentligen. Jag är bara tjurigt envis som vanligt ;) Kram på dig vännen!
Bureborn: Jag är kvar, lovar. Och jag lovar vidare att fortsätta rapportera om mina öden i spåret ;) Kloka ord, föresten, tack!
Masse:...och tillslut står man stilla... ;) Jag undrar om din ordverifiering kan betyda att jag behöver lite mer blingbling i löpningen?!