fredag 5 september 2008

Hur ska det gå?

Ja, det undrar jag med. Jag har ingen känsla för att någon formtopp är inprickad, ingen känsla för hur "bra" jag är jämfört med i maj, när jag sprang Gbg-varvet på 1:39:25 och höll igen. Jag vet verkligen inte vad som är rimligt att förvänta sig och det känns lite obehagligt... Sista genomköraren igår gav ett "jaha", återigen blev det kvalitetspass på morgonen och det är långt ifrån optimalt för mig och min kropp... 10x200 m avverkades på 40-41 sek/intervall (pace 3:23 min/km) och lämnade just en "jaha"-känsla i kroppen. Kändes mest segt och jag har svårt att avgöra om det var seghet på grund av formsvacka eller på grund av morgonträningen.

Uppladdningen den här veckan har inte varit särskilt bra eftersom det varit hektiskt på jobbet, hög arbetsbelastning och tuffa situationer och nog sliter det på psyket. Plus att jag har huvudbry upp över öronen av andra orsaker. Å andra sidan är jag laddad, förväntansfull och nervös inför morgondagen och det rycker i benen när jag tänker på att det är tävling imorgon :-)

Dagens uppladdning började efter jobbet när jag åkte in till RS och investerade i ett par nya, underbart fina, röda DS Trainer. LYCKA! :-) Dock är jag inte alls säker på att jag ska tävla i dom imorgon, men nu har jag iallafall nya puppor. I love! Mötte därefter upp underbara Mia i Kungsan och hämtade ut nummerlappar. Vi lyckades också hitta coach Nisse och jag fick min nya Linnéa-tisha. Den åker på imorgon, helt klart! Träffade även Tone, Patrick, Fredrika, härliga Helena och coola Karin och en massa annat löpfolk och helt plötsligt fick jag jordens påslag och blev jättenervös. Startgrupp B; herregud, vad ska jag i den och göra?! HUAA! Tog en pepp-fika med Mia, Helena och Karin och därefter släppte den värsta nervositeten. Nu har jag hunnit ladda batterierna med mat och lite strategitänk. Jag ska baske mig hämta energi ur mitt huvudbry, fokusera på att ha riktigt kul och springa bort alla negativa tankar och känslor. Det kan gå undan om planen lyckas ;-)

Imorgon väntar uppladdning med snabb-pappan, uppvärmning med Linneiterna, försök att hitta Pertti och ta rygg på honom och sen ge järnet 21,1 km. En bra dag blir det PB och om inte annat så ska jag njuta varenda meter av att kunna springa varenda sekund av loppet!
Tack för alla kloka ord, jag bär dom med mig när jag på darrande ben äntrar startgrupp B imorgon. Håll i hatten, det här kan gå hur som helst ;)

14 kommentarer:

Helena sa...

Jag håller hårt i hatten för dig karin! Det kommer bli pers där, jag känner det på mig! Fram med Lilla my bara;)

MarathonMia sa...

Jag är så stolt över dig! Du anar inte själv i vilken toppenform du är. Oavsett om du har en bra eller en dålig dag så slår du GV med hästlängder!

Det är en ynnest att få starta i gruppen efter dig där du har värmt upp asfalten!

Om det är en skitdag med skitförutsättningar - Låt oss dansa i mål och njuta av livet istället.

Släpp bort hjärnspökena - du är bäst - glöm inte det. Du har huvudrollen i ditt eget liv!

Anonym sa...

Så du står också i Startgrupp B, det gör jag med. Om jag ser dig ska jag ta rygg på dig för det låter som att du kommer springa snabbt imorgon :) Frågan är hur länge jag hade orkat haka på... Jag känner mig i dålig form, men jag ska gå ut hårt och se om det håller. Lycka till!!!

Catti sa...

Jag står vi Gamla Stan och hejar på dig, försöker hålla mig vid 20km skylten. Längtar tills du kommer farandes och jag får se dig på starka snabba ben = sann löparglädje. Oavsett tid du kommer i mål på kommer du göra ett fantastiskt lopp. Spring och njut vännen.

Magda Gad sa...

kvalitetspass på morgonen suger. döm inte formen efter dem, allt annat tyder ju på att du är i grym duracellkarin form!

grattis till skorna!

kör hårt imorgon!

det kommer gå skitbra!

Benet sa...

Det kommer att gå fin-fint Karin. Du är riktigt stark, glöm aldrig det. Och 'vinnarskalle' är väl så vitt jag vet ditt mellannamn.

Kul med nya skor. Jag beställde ett par DS Trainer på Löplabbet igår (hade inte fullvuxenstorlekar på lager :-)

Jag håller tummarna för dig! Kör hårt! Och njut!

Anonym sa...

Lycka till, det kommer att gå bra för dig!! Vi ses på startlinjen i B-gruppen!

Karin sa...

TACK för peppen, allihop! Det värmer :-)
Nu drar det ihop sig, tre timmar till start. Laddningen är gjord, let's get ready to rumble!! :-)

Löpning & Livet sa...

Lycka till nu!!

Felicitas sa...

Du håller på att springa nu och jag bara VET att det går bra, trots regnet!! Jag håller ändå mina tummar för dig, bara för att det ska kännas bättre för dig... :D

Anonym sa...

det går ju finfint det här och vilka jämna tider du har :) Pappa också, ni kanske gör sällskap? Ska hålla koll nu för snart går du i mål :)

Anonym sa...

ojojoj! PB med flera minuter, fan vad du är grym!!! :D

Sanna sa...

Grattis! Såg resultatlistan. Du är så himla bra!! :-)

Karin sa...

Andréa, Jane, Stina och Susann: Tack så jättemycket för att ni höll på mig igår!! :-) Och välkommen hit Susann!