tisdag 5 augusti 2008

Äntligen!

Så, efter sju sorger och åtta bedrövelser har jag åtminstone fått igång datorn och internetuppkopplingen. Att datorns hårddisk bestämde sig för att krascha i flytten är en annan femma...
Helgens träning blev blandad kompott. Lyckades springa hem från Flemingsberg i fredags, men naturligtvis sprang jag vilse i Huddinge och snurrade till mig någon extra kilometer. Bara att inse att jag inte är något vidare bra på att springa "på känn" när det gäller att hitta närmsta vägen ;-) Nåja, fick ihop 9,7 km på 44:49, dvs 4:36 min/km. Farten fick jag upp på ren frustration tror jag...
Lördagen tillbringades på underbara Centralbadet tillsammans med syster yster och mamman. Tog ett rejält fyspass i gymmet på Centralbadet och kunde ägna resten av dagen åt att bara umgås och ha det bra. I söndags hade jag tänkt att ha en vilodag, men av någon anledning så fick jag för mig att springa ett kortare långpass. Kände mig lite seg, men gav mig iväg trots allt. Det blev ett slitpass, ett riktigt tungt pass från första steget. Värmen kändes ordentligt tryckande och jag var konstant törstig. Inte skönt alls! Kände aldrig att jag ville bryta, men kroppen var verkligen inte med på noterna. Hittade en ny runda; Bandhagen-Gullmarsplan-Skanstull-Tanto-Årstabron-Årstaviken-Gullmarsplan-Bandhagen. 19,4 km, 1:36:14, 4:57 min/km.

Har därefter haft två vilodagar, idag var planen att köra dubbla pass men kroppen ville något helt annat. Försov mig imorse och hann inte springa till jobbet som planerat. Tänkte köra tusingar på eftermiddagen, men var så ohyggligt trött när jag kom hem att det enda alternativet var att sova.. Och det gjorde jag i nästan två timmar. Skulle tro att flytt-tröttheten tar ut sin rätt nu! Imorgon blir det iallafall löpning till jobbet och gympass på eftermiddagen. Torsdag ska det bli ett ordentligt långpass, tusingar på fredag och distanspass på lördag. Tror jag... ;-) Återkommer imorgon med rapport!

7 kommentarer:

Benet sa...

Du e härligt galen. Och sjukt snabb!

Bra lyssnat på kroppen vad gäller tuppluren i eftermiddags. Du får inte slita ut dig..

Helena sa...

Håller med benet, ta det lugnt Karin! Fast du är ju snabb...och som en liten duracellkanin;D Sköt om dig vännen!

Katarina M-I sa...

Härligt att du åter är i "luften"! Skönt att flytten är över, nu kan du lägga det bakom dig:)
Och vilka tider du presterar bara "så där", du är grymm, grymmare, grymmast.

Själv har jag tappat löpmotivationen HELT. Vet inte om jag ska vänta ut den eller tvinga fram den igen. Håller mig rullande så länge:)

/Kram från Katta

Magda Gad sa...

Grattis till datafixet! Och din träning ser ju lika bra ut som vanligt. En stadigt tickande Duracellkanin, det är du det Karin!

MarathonMia sa...

Två mil under 5-tempo - I löööööv! Du är en sann vinnare.

Anonym sa...

4:57/km. Om man kompenserar skillnaden mellan kvinnor och män skulle du som man ha sprungit i 4:13/km. Rätt snabbt va?

Tror dessutom att du snart springer lågintensivt i 4:30.

Karin sa...

Benet: Det tar jag som en komplimang, haha :-) Lovar, jag lyssnar mycket på kroppen nu...
Helena: Lovar dig med, jag tror jag blivit lite förnuftig. Kanske ;)
Katta: Ja, flytten har tagit på krafterna så det känns skönt att kunna flytta fokus. Trist att du tappat motivationen, vännen. Vänta ut den och hoppas, den brukar komma i sinom tid. Håller tummarna!!
Magda: Haha, tack. Det funkar hjälpligt iallafall :-) Kanske skulle byta bloggnamn till "Duracellkaninen"...
Mia: Tack, vännen! Makes me happy :-)
N'batha: Shit! Varför är jag inte man för, det låter ju toksnabbt. Mycket snabbare än 4:57... ;-) Jag hoppas att du har rätt om 4:30. Om inte annat får det bli ett mål!